Foto-expositie ‘Den Helder in Beeld’ Hotel Wienerhof

door

Onze eerste eigen foto-expositie en daar zijn we trots op! Een kleine selectie van de de beelden die ‘Den Helder in beeld’ fotograaf Jeffrey Bakker dagelijks maakt zal geëxposeerd worden in Hotel Wienerhof. De opening van de expositie is zondag 1 maart en duurt 2 maanden. Het hotel is altijd open en dat is een groot voordeel, op elk moment van de dag kun je de foto’s gaan bekijken.

Foto-expositie

Jeffrey Bakker studeerde in 2012 af aan de fotoacademie in Amsterdam in documentaire fotografie. Hij houdt zich vooral bezig met langlopende projecten waarin hij het dagelijkse leven volgt van diverse personen. Eén van die projecten hij momenteel aan werkt is achter de schermen bij Theater de Kampanje. Bekende en minder bekende artiesten krijgt hij voor zijn camera tijdens de voorbereidingen in de kleedkamer van het theater. Een ander langlopend project is “Den Helder in beeld”. Met een passie voor fotografie brengt Jeffrey in samenwerking met DHfoto.nl de schoonheid van Den Helder in beeld. Den Helder is zo prachtig en zo veelzijdig dat het eigelijk nooit verveelt. Met een selectie van deze foto’s zal dus geëxposeerd worden. Van de foto’s die verkocht worden gaat 10 procent van de omzet naar project Lion King, een weeshuis op Bali. Dus met een aankoop stem je ook nog eens het goede doel! Zondag 1 maart om 14.00u is de opening van de expositie.