Feest-explosie met The Dirty Daddies!

door

The Dirty Daddies zette zaterdagavond de tent letterlijk op zijn kop. In een uitverkochte Stadshal van Theater de Kampanje gaven zij een show weg zoals alleen zij dat kunnen. Zodra de band begint te spelen is het onmogelijk om stil te blijven staan. De coverband speelt met groot enthousiasme 120 hits in 120 minuten met daarbij een groot arsenaal aan special effects is het het een explosie van licht en geluid, één grote feestexplosie dus!

The Dirty Daddies

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht de AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

Een vette show in de Stadshal: