Doornroosje de musical in theater de Kampanje

door

Wij mochten, net als vorig jaar bij de Kleine zeemeermin, fotograferen achter de schermen bij Doornroosje de musical bij theater De Kampanje. We kwamen graag nog een keer terug. De crew van Van Hoorne entertainment is zo’n leuke enthousiaste groep mensen die zowel achter als voor de schermen vreselijk veel lol hebben met elkaar. Zij brengen een betoverende musical die leuk is voor de hele familie. De musical zit vol met aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor!

Doornroosje

Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 100.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders. De hoofdrol wordt vertolkt door Sita Vermeulen en ook mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken.

Hieronder een kleine selectie foto’s van achter de schermen en op het podium: