Traditionele nieuwjaarsduik Julianadorp

door

Het was koud, maar toch waren er weer veel mensen die het nieuwe jaar inluiden met de traditionele nieuwjaarsduik in Julianadorp. De deelnemers, jong en oud, gingen na een warming up om exact 13.00u te water. De meeste mensen gingen na een korte duik weer snel het water uit, terwijl sommige helden nog even kopje onder gingen. Veel trotse bekenden in het publiek die hun best deden om de duikers zo snel mogelijk weer warm te krijgen. Een bakkie snert, koffie of chocomel deed daarbij natuurlijk wonderen!

Nieuwjaarsduik

Het is een jarenlange traditie die naast veel deelnemers ook veel publiek trekt. Het is de Culturele Vereniging Julianadorp Julianadorp in samenwerking met Dikla Vrolijk, Bowling Noordzee en Paal6 weer gelukt de organisatie van de Dorper Nieuwjaarsduik rond te krijgen. En dit keer weer een bijzondere, want het was namelijk alweer de 45ste editie!

Meer foto’s van de nieuwjaarsduik: