Oudejaars Hondenwandeling

Spetterende Oudejaars Hondenwandeling

door

Je zal maar doodsbenauwd zijn voor all die knallen en gillende keukenmeiden. Even een plasje doen wordt dan al een hele uitdaging  voor heel veel baasjes elk jaar weer treurig om met zo’n bibberend beestje te zitten. Ooit werd de Oudejaars Hondenwandeling bedacht, met elkaar het strand op waar geen knallen zijn en dan lekker spelen, rennen en ravotten.

De parkeerplaats bij het startpunt Duinoord stond lekker vol, vele hondenbezitters waren naar deze wandeling gekomen. Met elkaar lopen naar het strand en daar mocht de roedel los. Grappig om te zien, zoveel dartelende viervoeters en geen wanblaf te horen! Een aantal waterratten doken gelijk het zoute water in, de andere bleeft liever tegen te benen van de baas aan staan om even de kat uit de boom te kijken met zoveel soortgenoten om zich heen.

Veel baasje raakten al snel met elkaar in gesprek en zo werd het al snel gezellig. Niet alleen een feestje voor de viervoeters maar ook een gezellig samenzijn voor de baasjes.

Gezellige viervoetersontmoeting op het strand (DHfoto)

 

Lekker even met de poten in het water (DHfoto)

 

 

Ook voor de baasjes gezellig op het strand (DHfoto)