Gezellige Winterdag bij de Helderse Vallei

door
De dames van Blitzz maakten er weer een feestje van (DHfoto)

Heel druk was het niet, maar wel supergezellig. Zondag, bij de eerste Winterdag georganiseerd door de Helderse Vallei. Er was van alles te doen en te beleven en natuurlijk ook te proeven. De levende kerststal was weer present, waar Maria met het kerstkindje te bewonderden was tussen de schapen en ezel Marietje. De dames van Blitzz en Triade Vocalgroup Dicht bij C zorgden voor een gezellige kerstsfeer.

Als vanouds konden de kinderen op een heus kampvuur broodjes bakken of popcorn poffen. Een rondje op de paarden Paddy en Shadow was ook weer één van de favoriete onderdelen bij de kinderen. Voor de dieren konden feestelijke wintertaartjes voor de boerderijdieren gemaakt worden. Binnen werd wol gesponnen en kon een heerlijke versgebakken wafel gescoord worden. Ook aan de vogeltjes was gedacht, een pindaslinger of een pindakaas dennenappel kon gemaakt worden voor de hongerige verenvriendjes.

Zelf broodjes bakken of popcorn poffen (DHfoto)
Triade Vocalgroup Dicht bij C zorgden voor een heerlijke kerstsfeer (DHfoto)