kerstpresentatie

Kerstpresentatie, leerlingen Triade dansend naar de Kerst

door

Alle leerlingen van de dansopleidingen van Triade kwamen maandagavond bijeen om aan de genodigde familieleden hun geleerde kunsten te presenteren. De kerstpresentatie van 2019 en de  bovenzaal zat propvol. Dat kwam de sfeer zeker ten goede. Van de aandoenlijke kleintjes tot de serieuze prestaties van de gevorderden en alles daar tussenin. Of het publiek het kon waarderen? De staande ovatie liet daar geen misverstand over bestaan.

Docenten Rinske en Noa hadden een leuk gevarieerd programma in elkaar gedraaid. Van klassiek tot Jazz het zat er allemaal in. Leuk om te zien hoe de jongere dansers werden begeleid door de gevorderden. Juf Rinske noemde het tijdens de voorstelling “Als juf kan je het echt niet alleen, het is mooi om te zien hoe de groepen elkaar helpen en prima improviseren bij zieke dansgenoten”.