Mooi bedrag voor Kika dankzij het Darts4kika straattoernooi

door

De organisatie van het TB Printing/Darts4kika straattoernooi heeft een cheque van 2256 euro uitgereikt aan Ambassadeur Rene Oud van stichting Kika. De organisatoren Matthijs Gerssen, Kevin Martens en Jeffrey Bakker zijn supertrots op dit mooie resultaat. Dit mooie bedrag is tot stand gekomen door de gulheid van vele sponsoren en persoonlijke donaties. Zo’n 80 darters deden dit jaar weer mee tijdens de zesde editie van dit unieke straatdarttoernooi. Ook het inschrijfgeld van de deelnemers gaat naar stichting Kika.

Darts4kika

Het Darts4kika straattoernooi is een ludiek darttoernooi die in de open lucht wordt gespeeld. De eerste keer werd gehouden in 2014 en sindsdien is het toernooi elk jaar groter geworden. De zevende editie van Darts4kika straattoernooi is zondag 30 augustus en zal weer gehouden worden bij café Sluis 45.

De winnaars van de zesde editie

Gezelligheid op het plein

Darten in het zonnetje