Eén groot feest bij de 1e editie van het Helderse meezing festival

door

En een feest dat was het! Er was ook een line-up die garant stond voor een geweldig feest. Het was al vroeg druk in Hotel den Helder waar de Helderse Toppers Adriaan Bais, Vester Weert en Lars Groenink het festival openden. De Snollebollekes traden om 22.00u al op en zette de tent op zijn kop! De toon was gelijk gezet gevolgd door de succesvolle pop-schlagerband Die Cappuchinos. Het meezingen zat er al lekker in en iedereen kon daarna helemaal losgaan bij John de Bever (Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht!). De laatste act van de avond, maar zeker niet de minste, was zanger Tino Martin. Er werd luidkeels meegezongen en dat was natuurlijk ook de bedoeling. Veel feestvierders zullen zondagochtend dan ook wakker zijn geworden met schorre keeltjes!

Helderse meezing festival

Het was de eerste editie van dit festival georganiseerd door o.a. Erik Houweling. Dat het Nederlandstalige lied populair is, en garant staat voor een super feest, heeft deze avond zeker bewezen. Het meezingfeest was dan ook super geslaagd en het publiek heeft genoten van een super gezellige Hollandse avond. “Het feest gaat dan ook zeker een vervolg krijgen”, aldus Erik.

Een uitverkochte zaal!

De Snollebollekes zette de tent op zijn kop!

Die Cappuchinos!

John de Bever en Patricia!

Tino Martin!

Dj Erik Houweling sloot de avond af.