KeyKeg International Beer Festival

door

Voor de bierliefhebbers is het een fantastisch evenement, het KeyKeg international beer festival in de stadshal van Theater de Kampanje. Het is de derde editie waar maar liefst 25 lokale, nationale en internationale bierbrouwerijen aanwezig zijn. Brouwer Buddelship Brauery uit Duitsland schonk een speciaal Willemsoord bier, namelijk ‘Witte Willemsoord’.

Beer festival

Voorde derde keer is het een groot succes. Dit keer komen niet alleen bierbrouwers naar het festival. Zo wordt er ook Sake uit een KeyKeg getapt en om het af te maken is er ook een sushibar aanwezig. DOMUS vini uit ItaliĆ« was aanwezig om de bezoekers een heerlijke Prosecco te laten laten proeven uit een KeyKegtap. In de KeyKegzaal werd een workshop gehouden “oude bieren en een nieuw jasje” onder begeleiding van internationaal biersommelier Bart van Kleef.