Tommy en Meindert openen vernieuwd sportcafé Sportlaan

door

Tommy Calderon en Meindert van Veen zijn de nieuwe uitbaters van sportcafé sportlaan. Om dat te vieren was er zaterdagavond een ware openingsparty. Vanaf acht uur barste het feest los in het vernieuwde sportcafé. Er waren optredens van zangeres Paula Hoorweg en zanger Vester Weert terwijl de rest van de avond aan elkaar werd gedraaid door DJ Youri Toet. Met dit openingsfeest wordt gelijk de toon gezet. Meindert en Tommy willen namelijk de ouderwetse gezelligheid weer terugbrengen in de sportkantine. Zo zal er tijdens drukke voetbalavonden af en toe live muziek aanwezig zijn. Daarnaast wordt de menukaart ook aangepakt. Zo zal er naast de gefrituurde snacks ook belegde broodjes en vers fruit geserveerd gaan worden. Tommy heeft met zijn ervaring als DJ en het organiseren van evenementen nog wel wat leuke ideeën voor in de toekomst.

Tommy en Meindert

Tommy wilde altijd al een eigen plekje in de horeca en toen hij hoorde dat er een nieuwe uitbater werd gezocht voor dit Sportcafé hoefde hij niet lang na te denken. Tommy had al affiniteit met het café en kon al goed opschieten met de vorige uitbater Thijs Munter. Toen bleek dat Meindert van Veen ook al interesse had getoond zijn ze samen om tafel te gaan. Meindert heeft zijn connecties natuurlijk in de basketbalwereld en Tommy weer in het uitgaansleven. Ze lagen al snel op één lijn. Samen gaan ze er met vol enthousiasme tegenaan om er iets moois van te maken!

Zanger Vester Weert zette de tent op z’n kop!


Het bleef nog lang gezellig…