winnubst

Feestelijke opening Winnubst

door

De leden van muziekvereniging Winnubst hebben veel werk verzet en zaterdagmiddag kon de nieuwe locatie aan de Korvetstraat feestelijk geopend worden. Erelid Nico Raadgers mocht door het vel van een pauk heen slaan, ballonnen zouden er uit omhoog komen. Aan Nico lag het niet, maar de ballonnen moesten tot hilariteit van de aanwezigen even een handje geholpen worden.

Een fusie van de bewonersvereniging en de muziekvereniging in ‘Muziek en Culturele vereniging Winnubst’ is voor beide partijen een prima optie gebleken. Jarenlang oefende de muziekvereniging in het voormalige gymnastieklokaal aan de Elzenstraat. Dit werd gehuurd en de muzikanten wisten dat er een einddatum aan deze overeenkomst zat. De fusie heeft voor alle partijen voordelen.

De zaal is al mooi opgeknapt en met de akoestische gordijnen uit de voormalige oefenruimte konden hergebruikt worden. Hiermee is de geluidsbeleving in de ruimte gewaarborgd. Het volgende project worden de bar en de keuken moderniseren.

De akoestiek op de nieuwe locatie is prima in orde