mega modder monster Challange

Mega Modder Monster Challange

door

Na de aftrap voor teams vrijdagavond was het zaterdag de beurt aan iedereen die de Mega Modder Monster Challange aandurfde. Zo’n 500 meter aan luchtkussens die tezamen een combinatie van Mudrace, Wipe-out, Watergevecht en Stormbaan vertegenwoordigden. Lekker rossen over de baan met her en der een heerlijk verkoelend badje.

Koek en Zopie

Mooi weer, een groot terrein en zomerse ‘Koek en Zopie’ maakten het goed toeven om even na te puffen voor de deelnemers. Maar ook voor het publiek was het genieten. Veel mensen bleven ook gezellig hangen op het middenterrein. Even een frietje en een biertje met een lekker zonnetje en kijken naar de zwoegers op de baan.

Organisatie

De organisatie had de zaken goed voor elkaar, door in verschillende tijdssloten te starten was er voor iedereen genoeg ruimte op de baan. Bij de start was het even dringen maar dat loste zich na de eerste obstakels vanzelf op. Alles werd door vele vrijwilligers, beveiliging en EHBO’ers in goede banen geleid en de sfeer was gewoon ‘zonnig’ gezellig.

Kinderen

Voor de kinderen die meededen aan de Mega Modder Monster Challange werd in het tijdsslot zelfs op leeftijd gestart. Dit voorkwam dat de grote en kleintjes elkaar in de weg liepen. Was er voor de kinderen bij de vorige editie alleen een halve baan beschikbaar. Dit jaar mochten ze over het hele parcours. Alleen de allerhoogste luchtkussens bleven gesloten voor de kleintjes.

MMM-Challange Cape en Medaille

Door de warmte werd regelmatig omgeroepen om goed in te smeren en te zorgen dat er drinken bij de deelnemers gebracht werd. De organisatie vulde zelf ook steeds bekertjes water voor de deelnemers en ook de eigen meegebrachte fles werd even gevuld bij het tappunt.

Na afloop was er voor de deelnemers een heuse MMM-Chanllange cape en een medaille. Leuk om te zien dat jong en oud er trots mee over het terrein paradeerden!

mega modder monster Challange
mega modder monster Challange