Sebastiaan van ‘t Voort wint Darts4kika 2019

door

Het TB printing Darts4kika straattoernooi is dit jaar gewonnen door Sebastiaan van ‘t Voort. Sebastiaan is een trouwe speler bij darts4kika. Hij heeft alle edities meegedaan en was ook al de winnaar van de eerste editie in 2014. Hij won de finale van Mike van den Wijngaard. De derde prijs ging naar Arjen Lont. Ewout Heuvelman was de winnaar van de verliezersronde

Darts4kika

Ondanks het warme weer namen er toch 74 darters de moeite om te gaan darten op het plein bij Café Sluis 45. De sfeer was goed en o.a. de zangers Patrick Bouquet en Jan Nijsten traden belangeloos op om het feest compleet te maken. De organisatie kan weer terugkijken op een geslaagde editie. Hoeveel geld er opgehaald is voor Stichting Kika wordt binnenkort bekend gemaakt.

Een goede opkomst!

Het weer was prima voor buiten dartenWinnaar Sebastiaan van ‘t Voort