Zonnig vooruitzicht voor het Darts4kika straattoernooi

door

Zondag 25 augustus wordt de zesde editie van het TB printing Darts4kika straattoernooi gehouden. Het unieke buiten darttoernooi vind net als voorgaande jaren plaats op het plein voor café Sluis 45. Het beloofd een zonnige editie te worden want de weersvoorspellingen zijn fantastisch dit weekend. Naast het darten is er ook live muziek met o.a. de zanger Patrick Bouquet en is er een springkussen voor de jeugd. Alle opbrengsten van dit toernooi gaan weer naar stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Darts4kika

Het is alweer de zesde editie van dit straattoernooi bedacht door Matthijs Gerssen, Jeffrey Bakker en uitbater van café sluis 45, Kevin Martens. Het toernooi was gelijk vanaf de eerste editie al een succes. Het is vooral de gemoedelijke en gezellige sfeer die de darters elke keer weer als positief ervaren. Ook het weer speelt een rol, maar elk jaar is het mooi weer geweest tijdens het toernooi. Er valt ook niks te winnen, behalve de eer. En iedereen die mee doet steunt het goede doel, en daar draait het om. Het toernooi start zondag om 14.00u en inschrijven kan vanaf 13.00u. Meer informatie op www.darts4kika.nl

Er staat altijd wel wind, dus buiten darten is toch heel anders!
Elk jaar strijden ongeveer 80 darters om de titel!
Vorig jaar won John de Wolf de titel. Wie wint het toernooi dit jaar?