Veteranendag 2019

Veteranendag 2019 gezellig druk

door
Veteranendag 2019

Het Atrium van Hotel Den Helder was vrijdagmiddag goed gevuld. Zo’n kleine 800 veteranen kwamen bij elkaar voor de Veteranendag 2019. Na de toespraken werd er twee minuten stilte in acht genomen. Hierna werd het Wilhelmus gespeeld door trompettist Jan Bosch.

Veteranendag 2019

De gasten werden ontvangen met koffie en gebak en na het officiële gedeelte was er gelegenheid om gezellig met elkaar bij te kletsen. Dat gebeurde veelal onder het genot van een lekker biertje. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Barefootin en Richard Postumus. Vanaf vijf uur werd het eten geserveerd en om acht uur was het ‘einde oefening’.

Makkers

Net als voorgaande jaren was het een weerzien voor vele oude kameraden. Of het nu jonge of oude veteranen waren er was genoeg om over te praten. Zat de één lekker in zijn t-shirt een ander in een deftig jasje met vele decoraties. Het maakte allemaal niet uit, kameraden onder elkaar.