strand6daagse 2019

Strand6Daagse 2019 komt feestelijk binnen

door

De éénenzestigste editie van de Strand6Daagse 2019 werd traditiegetrouw afgesloten met een feestelijke ontvangst in Huisduinen. Vele wandelaars met of zonder bloemen maakten bij het eindpunt nog even een selfie bij de finishvlag. Ging de één gelijk op zoek naar zijn bagage om naar huis te gaan. Een ander stortte zich in het feestgedruis voor het Huisduiner Kerkje.

Mooi weer

Door het warme weer werden de routes van de Strand6daagse 2019 de afgelopen dagen aangepast. Het saamhorigheidsgevoel onder de wandelaars van het evenement was er niet minder om. Of je nu individueel of met een groep van start ging, alleen liep je eigenlijk nooit. Eindigde de editie van vorig jaar nog met donder en bliksem, dit jaar met een heerlijk zonnetje!

Feest op het plein

Als in Huisduinen de laatste stempel gehaald was en het felbegeerde flesje strandzand was verkregen kon er op het plein nog een lekker biertje gedronken worden. Een lekker hapje in de vorm van een Helderse visje of een vers gegrild stukjevlees was er te vinden. DJ Danny Janssen zette plein weer op zijn kop. Uiteindelijk kreeg hij het weer voor elkaar om verschillenden “roeibootjes” vol te krijgen om even lekker over het plein te peddelen. “We hebben een boooootje…… ”