Blije gezichten tijdens seniorenmiddag in Hotel Den Helder

door

Het was weer een super gezellige feestmiddag tijdens de jaarlijkse seniorenmiddag in Hotel Den Helder. Elk jaar organiseert de organisatie van het Rozeboomtoernooi deze bijzondere dag voor Helderse Senioren samen met stichting Omring. De band Always Late was net als voorgaande jaren weer van de partij, dit keer vergezeld door twee Helderse zangkoren. De Helderse senioren zijn weer in het zonnetje gezet. Er was live muziek, een hapje en een drankje, een loterij , maar het is vooral het samenzijn wat deze middag bijzonder maakt.

Seniorenmiddag

Het is één van de goed doelen waar de organisatie van het Rozeboomtoernooi zich voor inzet. Dit keer al voor de vierde keer is de Seniorenmiddag een feit. Deze middag is ook een cheque uitgereikt aan Stichting Kika ambassadeur Rene Oud voor een bedrag van 2500 euro! Ook was de manager van de Dekamarkt aan de Mardiepstraat Sander Weert aanwezig om de cheque uit te reiken aan Stichting Omring. Mede dankzij de Dekamarkt Marsdiepstraat heeft het Rozeboomtoernooi deze middag kunnen realiseren. Volgend jaar is het een jubileumjaar voor het zaalvoetbaltoernooi, dan wordt het namelijk voor de 50ste keer gehouden.

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de ouderenmiddag: