jutter havendagen

Jutter Havendagen de Parade!

door
jutter havendagen

Het weer werkte niet echt mee maar zaterdagmiddag kwam er toch veel publiek af op de parade van de Jutter Havendagen. Een prachtige bontgekleurde stoet trok door het centrum met Neptunus, als ware leider voorop. De artiesten maakten steeds contact met het publiek wat het een echte belevenis maakte.

Voor en achter de stoet voor de Jutter Havendagen was er muzikale begeleiding door koperblazers natuurlijk gekleed in het nautische thema. Spannend werd het even doordat één van de voertuigen in aanraking dreigde te komen met het spandoek van de Juttersmarkt. De watergodin die het voertuig bestuurde klom naar boven en met haar goddelijke staf wist zijn de wagen en het dundoek te scheiden. Dit ging gepaard met een ware oerkreet!

jutter havendagen
jutter havendagen