historisch weekend

Historisch Weekend Rondrit door Den Helder

door
historisch weekend

Traditiegetrouw vindt op zondagochtend de rondrit van het Historisch Weekend Den Helder plaats. Veel toeters en bellen, een lange stoet historische voertuigen. Langs de route stond weer veel publiek te genieten van de stoet. Wethouder Heleen Keur reed namens de gemeente mee in het voorste voertuig.

Overdag zijn de voertuigen te bewonderen op Willemsoord waar nog veel meer te beleven valt. Een historische markt in gebouw 66 en in de stadshal zelfs een tentoonstelling van een collectie bijzondere exclusieve auto’s.

Er zijn diverse optredens verspreid over het terrein van Willemsoord en bij het horecaplein. zondag is er ook straattheater te bewonderen. vanaf 16.30 uur zullen de voertuigen het terrein weer gaan verlaten.

Video rondrit

De rondrit gemist? Hier nog een keer te zien!

Foto’s rondrit Historisch Weekend