Rotary kalender levert 2000 euro op voor kinderafdeling

door

Het personeel van de kinderafdeling van Noordwest ziekenhuisgroep Den Helder is vrijdagochtend blij verrast met een cheque t.w.v. 2000 euro. Het is de opbrengst van de Kalender die de Rotaryclub Den Helder jaarlijks uitgeeft om geld in te zamelen voor een lokaal goed doel. De foto’s dit jaar zijn belangeloos geleverd door fotograaf Jeffrey Bakker. Samen mocht Jeffrey met Ineke Meijer van de Rotary Club de cheque uitreiken aan het personeel.  Suzan Ernst, hoofd van de kinderafdeling, liet ons weten dat het geld goed besteed zal worden aan de kinderen en daar twijfelen wij geen moment aan!

Rotary kalender

Elk jaar geeft de Rotaryclub een kalender uit met de mooiste foto’s gemaakt in Den Helder. Elk jaar werken zij samen met een andere Helderse fotograaf. Jeffrey Bakker leverde de foto’s voor 2019 kalender. Wie de kalender voor 2020 mag maken is nog niet bekend.