boomwhakalaa

Boomwhakalaa! Kleine rood, grote rood…

door
boomwhakalaa

Met tropische temperaturen swingen, dansen en meedoen met Caribische klanken, Boomwhakalaa! Zondagmiddag gebeurde het in het Openluchttheater van de Helderse Vallei. De voorstelling Boomshakalaa! was daarom er één die op geen beter moment gepland had kunnen worden. De technici van De Kampanje zorgden voor een prima versterking van de warme klanken. Bij de parasol van De Helderse Vallei konden voor een kleine vergoeding verfrissingen gekocht worden.

Boomwhakalaa!
Djem van Dijk, Danny Rombout en Roël Calister betrokken gelijk het publiek bij de voorstelling en gingen op zoek naar de betekenis van Boomwhakalaa. Danny dacht dat het lekker eten was, Djem dacht aan een gevoelig gedicht dat zij intussen vertolkte. Roël deelde aan het einde van de voorstelling het geheim van de Boomwhakalaa.

BoomWhackers
De artiesten zorgden voor een swingende afsluiting, waarbij het publiek met uitgedeelde Boomwhackers werd gedirigeerd. Mede daarom vonden de muziekpijpen gretig aftrek bij het publiek. En de knuffels van Danny? Die waren gratis!
Meer weten over deze artiesten? Neem een kijkje bij DrumDrumDrum.nl