Benefiet voor Stichting de Downdriehoek in Barista Café Njoy

door

Wat een feest was het zondagmiddag in Barista Café Njoy op willemsoord. Zanger Lars Groenink organiseerde dit benefietconcert om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting de Downdriehoek. Het doel van deze stichting is het realiseren van een wooninitiatief voor 8 tot 10 jongeren met een verstandelijke beperking door ouderparen.

Benefiet

Lars kon op veel medewerking rekenen van lokale zangers, sponsoren en bedrijven. Het benefietconcert was een waar volksfeest met artiesten als Jan Nijsten, Blitzz, Chris Bruijn, Andre Kooistra, Vester Weert en Lars Groenink zelf en DJ Erik Houweling. Het hoogtepunt van de middag was bekende zanger Dirk Meeldijk en zette de tent volledig op zijn kop!

Dirk Meeldijk


Jesse, Joey, Nicky en Viggo


Even allemaal op de foto met zanger André Kooistra