winnubst

Winnubst Proms met Belle Perez

door
winnubst

Niemand minder dan Belle Perez trad zaterdagavond op met muziekvereniging Winnubst. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse Promsconcert in schouwburg De Kampanje. Ook de Knorhanen en het Klein Harmonie Orkest maakten hun opwachting. De Helderse zangeres Melanie Uijleman verzorgde hier een gastoptreden.

winnubst

Winnubst
Onder leiding van dirigent Bert Willemsen begon het Harmonie Orkest de avond met gevarieerde muziek. Traditiegetrouw namen de Knorhanen het optreden over en zetten de zaal op zijn kop met hun vrolijke vertolking van bekende liedjes. Ondertussen nam achter de gordijnen het Klein Harmonieorkest plaats.
Dit opleidingsorkest van de muziekvereniging, ook onder leiding van Willemsen, laat zien dat ze elk jaar weer groeien in kwaliteit. Zowel de Knorhanen als het Klein Harmonie Orkest zijn onderdeel van muziekvereniging Winnubst. Het optreden van de Helderse Melanie Uijleman met een nummer van Adele zorgden voor een mooie afsluiting naar de pauze.

Belle Perez
Toen Belle Perez na de pauze haar opwachting maakte liet het publiek gelijk van zich horen. De artieste die bekend staat om haar warme Spaanse klanken nam de zaal gelijk mee in haar repertoire. Van lekker mee swingen tot zwijmelen bij een mooie ballade. De zaal genoot met volle teugen en lieten dat weten met een staande ovatie voor de zangeres en natuurlijk het Harmonieorkest na afloop.

winnubst