Team Vomar Schagen winnaar Rozeboomtoernooi

door

Het was een supergezellig voetbalfeest afgelopen zaterdag in Sporthal Sportlaan. De 49ste editie van het Beatrixmarkt/Rozeboomtoernooi is net als vorig jaar gewonnen door het team Vomar Schagen. De spannende finale tegen het team van café de Bliksem eindigde in een 2-2 gelijkspel. De penaltieserie die erop volgde werd uiteindelijk gewonnen door Team Vomar Schagen. Het team Combi Den Helder eindigde op de derde plaats.
De organisatie kan terugkijken op een super gezellige dag en de sfeer was fantastisch. Duo Ties & Theo zetten tijdens de feestavond de tent nog even volledig op z’n kop!

Rozeboomtoernooi

Naast het feit dat het een erg sportief en gezellig toernooi was draait het uiteindelijk allemaal om het goede doel. Er zal ook dit jaar weer een mooi bedrag gedoneerd worden aan Kika en worden een groep Helderse ouderen in het zonnetje gezet. Voor de organisatie is dat het volgende evenement waar zij zich voor inzetten. De ouderendag is dit jaar op zondag 7 juli in Hotel Den Helder. Zo’n 250 Helderse ouderen beleven daar een onvergetelijk dag. Daarna kan de organistatie zich opmaken voor een jubileum jaar. Het is dan namelijk de 50ste editie van dit toernooi!

Penalties schieten in de finale


Triple 20! Bam!


Het bleef nog lang gezellig!