helderse sport in beeld

Helderse Sport in Beeld winnaars april 2019

door

De fotowedstrijd “Helderse Sport in Beeld” heeft de eerste maandwinnaars opgeleverd. Brenda Bruinenberg maakte het winnende beeld met haar foto van dochter Anemoon die de oranje band met Jiu Jitsu haalde. De tweede plaats in deze wedstrijd is er voor de foto van Danielle van der Sluis met haar inzending van de 5 jarige Bryce die met basketbal tot zijn eigen verrassing het netje wist te vinden. Daardoor gaan de foto’s door naar de eindronde, gefeliciteerd beide.

“Helderse Sport in Beeld is een fotowedstrijd die Den Helder in beeld in samenwerking met de gemeente Den Helder en Team Sportservice Den Helder organiseert. Elke maand kiezen we twee inzenders om door te gaan naar de eindronde. Hieruit zal de winnende sportfoto van het jaar worden gekozen die op het sportgala zal worden bekendgemaakt.

Ook voor de maand mei kunnen de foto’s weer ingestuurd worden via heldersesportinbeeld.nl. Maak jij de sportfoto van het jaar?

helderse sport in beeld

het komende toptalent van b.v. Noordkop in actie. Bryce is 5 jaar, kan eigenlijk nog niet bij de basket maar wist met een hele grote aanloop met heel veel stappen de bal toch tot zijn grote schrik in het netje te krijgen in sporthal sportlaan tijdens het maandelijkse benjamintoernooi