Succesverhaal Helderse darters: 3x kampioen!

door

Het begon allemaal in 2016 voor het dartteam Mexxers. De vrienden Melvin van stralen en Kevin Leewens startten dit team en is nu samen met Mike van den Wijngaard, Jeffrey de Keijzer, Rodney Rietveld, Bart den Ouden en Rick Vos de samenstelling zoals het nu is. Zoals elk nieuw team wat start in de competitie van de DONHN begin je onderaan, in de vierde divisie en hun thuisbasis is Caf√© de Boell. Het doel was om zo snel mogelijk te promoveren en zo hoog mogelijk te spelen. Het bleek een succesteam te zijn. Het team werd kampioen in 2017, 2018 en ook dit jaar zijn ze kampioen geworden en gepromoveerd naar de 1e divisie! In 2018 is het team zelfs divisiekampioen van de 3e divisie, dus kampioen van alle 3e divisies van de DONHN. Volgens Melvin is het succes te danken aan het feit dat ze in de breedte heel sterk zijn. “Daarnaast zijn we vrienden, hebben het leuk met elkaar en we zijn allemaal even gemotiveerd om te winnen”, aldus teamcaptain Melvin.

Sponsors

Het succes smaakt naar meer en natuurlijk willen zij volgend seizoen weer het kampioenschap binnenhalen en promoveren naar de hoogste klasse, de Eredivisie. Naast de competitie gooiende darters ook regelmatig individueel toernooien overal in Nederland. “Het wordt steeds professioneler’, aldus het team. “Wij zij dan ook op zoek naar sponsors die ons kunnen helpen met o.a. nieuwe dartkleding”. Wil je deze Helderse darters op welke manier dan ook steunen, neem dan contact op met Dartteam Mexxers.

v.l.n.r. Jeffrey de keijzer, Mike van den wijngaard, Melvin van Stralen en Kevin Leewens (overige teamleden niet op de foto wegens ziekte/vakantie)