taptoe

Taptoe Marinierskapel

door

Een gezellig plein vrijdagavond achter het Marinemuseum. De jaarlijkse taptoe van de Marinierskapel stond op het programma. Daar kwamen niet alleen hoogwaardigheidsbekleders op af maar rondom stond het vol met belangstellenden.

taptoe
De Marinierskapel presenteert zich aan de gasten op de tribune

Dat de Marinierskapel een prima stuk muziek ten gehore kan brengen bleek ook dit jaar weer. Ook de patronen van lopen waren mooi om te zien. Nieuw dit jaar was de vocale ondersteuning uit de kapel. Bij menig nummer werd door de muzikanten meegezongen en eerlijk is eerlijk, dat was best een leuke toevoeging!

taptoe
Hoog muzikaal niveau tijdens de taptoe
taptoe
Leuke show tijdens het optreden
taptoe
Menig toeschouwer roffelde lekker mee met de tamboers
taptoe
Militaire groet aan de gasten
taptoe
Prachtig decor voor de Marinierskapel
taptoe
Voorwaarts……. Mars!