wandelhalve 2019

Wandelhalve 2019 van Den Helder, een beeldverslag..

door

Het is al weer een week geleden toen op een zaterdagmorgen in april vele wandelaars begonnen aan de Wandelhalve 2019 van Den Helder. Een mooi zonnetje maar oh wat was het koud! Nu alle foto’s verwerkt zijn een samenvatting in beeld, loopt u nog even mee?

Een route door ons mooie Den Helder met kunst, over de landingsbaan van vliegkamp De Kooy en dwars door gebouwen waar je zelf als echte Jutter misschien nog nooit geweest was!
Alle foto’s door team DHfoto gemaakt vindt u hier (537 foto’s)

Om precies 08.30 uur werd het startschot van de Wandelhalve 2019 gelost op Willemsoord. Peter van der Star kwam in de kleding van een oude bekende en liet een oorverdovend schot horen. De eerste stempel halen en onderweg maar….