Halve van Den Helder 2019

Halve van Den Helder 2019

door

Het is een monument in onze stad, de Halve van Den Helder! Tien jaar lang liep een lint van hardlopers de halve marathon door onze stad. Vooral op de Weststraat als alle lopers nog bij elkaar zijn een prachtig gezicht! De Halve van Den Helder 2019 was de laatste in de reeks en het was weer een feestje!

Al vanaf het begin zijn de kidsrun, de 13,7 kilometer en de Bedrijvenloop een vast onderdeel van het evenement. Later werd daar, op veler verzoek, de 5 kilometer aan toegevoegd. Voor elke deelnemer weer een prachtige medaille en een leuke nazit op Willemsoord.

De Halve van Den Helder 2019 was dus de laatste editie voor dit evenement en dat wordt alom betreurd. De organisatie heeft het tien jaar lang met veel plezier en inzet gedaan. Dat het niet gelukt is om opvolging te vinden is jammer, maar her en der wordt gefluisterd dat er misschien toch een elfde editie komt. Dat wordt niet bevestigd, maar dit sprankje hoop wordt door velen gekoesterd!

Hieronder een beeldverslag gemaakt uit de vele foto’s die door team DHfoto tijdens dit evenement gemaakt zijn. Alle 1.470 foto’s vindt u hier.