zuivelboerderij Tesselaar

Koeien zuivelboerderij Tesselaar weer naar buiten!

door

Een mooie bijna zomerse dag en daar werd bij zuivelboerderij Tesselaar uit Huisduinen optimaal gebruik van gemaakt. De koeien die de winter lekker warm in de stallen hadden doorgebracht mochten weer lekker buiten spelen!

Over de publieke belangstelling hadden de koeien niets te klagen. Langs de hekken stonden mensen en vele kinderen. Riep de √©√©n iets over “Bah, poep!” de ander stonde te genieten van de gekke bokkensprongen die de dames maakten!

De paarden van de manege voelden de spanning van het moment goed aan en begonnen zelf ook lekker mee te hupsen met de koeien die uit hun plaat gingen.

Weer lekker vers gras van het land eten!
zuivelboerderij tesselaar
Lekker gek doen bij het verlaten van de stallen van zuivelboerderij tesselaar
Buiten lol met elkaar na een winter binnen op stal