helderse sport in beeld

Fotowedstrijd Helderse Sport in Beeld

door

Het sportgala van de Gemeente Den Helder in samenwerking met Team Sportservice Den Helder gaat veranderen. Het evenement gaat nu per kalenderjaar gehouden worden en dat betekend een gala in januari. Den Helder in Beeld organiseert een fotowedstrijd “Helderse Sport in Beeld”. De sportfoto van het jaar wordt bekend gemaakt tijdens het Sportgala in januari.

Vanaf april kan iedereen sportfoto’s insturen (maximaal 3 per maand) en worden er door Den Helder in Beeld twee foto’s gekozen die meegaan naar de finale. De wedstrijd van 2019 stopt op 30 november waarna een externe vakjury van het Noord Hollands Dagblad de uiteindelijke winnaar zal kiezen die in januari bekend zal worden gemaakt.

De jury zal niet alleen naar technisch goede foto’s kijken maar ook vooral naar inhoud. Een juichend kind is misschien nog wel mooier als een juichende profspeler van de Den Helder Suns. Of je nu de foto met een professionele camera of een mobieltje maakt doet er niet toe. Als het beeld goed is en de inhoud spreekt aan maakt iedereen kans op de titel Helderse Sportfoto van het Jaar.

Vanaf vandaag kan er ingestuurd worden bij Den Helder in Beeld via de link: heldersesportinbeeld.nl. Hier vind je ook het wedstrijdreglement en de voorwaarden.

De gemeente Den Helder, Team Sportservice Den Helder en Den Helder in Beeld wensen iedereen veel succes en hopen op prachtige beelden van onze Helderse sporters, jong of oud!

helderse sport in beeld