G disco

G Disco in echte discotheek Odeklonje!

door

Na vele mooie jaren in het H&O gebouw werd de G Disco “HoeZo Anders?” verplaatst naar Odeklonje in de Koningsstraat. De bezoekers vonden het prachtig, een echte discotheek, een echte portier voor de deur en een echte bar! Ook organisator Aad van der Laar is helemaal happy, als een echte DJ op het balkon van Odeklonje. Helaas konden de bewoners van s Heerenloo door het Norovirus niet aanwezig zijn. Het was gelukkig wel gezellig gevuld en de sfeer was weer als vanouds, knus en gezellig.

G Disco

Aad van der Laar
Voor Aad was het best een behoorlijke stap, na een jarenlange fijne samenwerking met de mensen van H&O hield deze organisatie op te bestaan. Op zoek naar iets anders werd hij gelijk welkom geheten bij Odeklonje. “Natuurlijk is dat even lastig, maar het welkom hier was geweldig!” aldus van der Laar. “De bezoekers vinden het geweldig, en dat is waar het om gaat!”. Hij is blij dat zowel Lars Groenink en de dames van Blitzz weer kwamen optreden, de hoogtepunten voor de bezoekers aan de G Disco.

Odeklonje
Gerben is de manager van Odeklonje en vindt dit evenement geweldig. Al het aanwezige personeel, ook de portier Ed, staan hier vrijwillig. De G Disco blijft bij ons welkom, ook als we zijn verhuisd naar Willemsoord. We hebben daar zomers ook een buitenterras maar we verwelkomen ook graag de bezoekers van dit evenement, dat gaat prima samen.

G disco
Blitzz maakte er weer een feestje van!
G disco
Blitzz maakte er weer een feestje van!