Den Helder Suns

Den Helder Suns verliezen na verlenging van Den Bosch

door
Den Helder Suns
De Den Helder Suns knokten voor wat ze waard waren

Een zinderende pot basketbal zaterdag avond in de Sporthal Sportlaan. Na de mooie uitzege op Aris Leeuwarden speelde de Den Helder Suns een goede thuiswedstrijd tegen New Heroes. Een belangrijke driepunter dwong een verlenging af. In deze extra tijd moest de thuisploeg helaas hun meerdere erkennen in de gasten uit Den Bosch.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het spannend omdat de thuisploeg geconcentreerd speelde. Af en toe liepen de New Heroes een stukje weg in de score. De Suns konden het gaatje echter steeds weer dichten.

Nadat twee belangrijke spelers uit Den Bosch tegen hun vijfde persoonlijke fout aanliepen, leek de thuisploeg er echt in te gaan geloven. Er werd goed en geconcentreerd gespeeld. Met een mooie driepunter van Boyd van der Vuurst de Vries werd een verlenging afgedwongen. Het publiek stond op de banken!

In de verlenging waren de Den Helder Suns niet meer in staat om een vuist te maken. De accu leek na het spannende laatste kwart helemaal leeg. En zo wisten de New Heroes de wedstrijd uiteindelijk toch nog te winnen.

De volgende wedstrijd van de Den Helder Suns is een uitwedstrijd op donderdag 4 april tegen Landstede.
De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 6 april tegen de Dutch Windmills en begint om 19.30 uur in de Sporthal Sportlaan.