sport en speldag

Staken wordt sport- en speldag!

door
sport en speldag

Het gebouw van JVC werd volledig benut (DHfoto)

Je leerkrachten gaan staken, en dan? Team Sportservice Den Helder en JVC wisten het antwoord, een Sport- en Speldag! van half negen tot twee uur werd een sportief leuk programma opgesteld inclusief een gezond tussendoortje en een gezonde lunch!

Er werd uitgeweken naar de sporthal in de buurt vanwege het slechte weer. Ook werd de ruimte in de JVC kantine volop benut. Omdat de kinderen heel graag ren je rot wilden doen, trotseerden de groepen korte tijd het “hondenweer” om lekker op het hoofdveld van JVC te rennen.

Een kindereetcoach begeleidde de kinderen bij het maken van een gezond tussendoortje en een gezonde lunch. Lekker zelf kiezen wat je wilt eten en allemaal gezonde dingen om te proeven.

sport en speldag
Ren je rot! (DHfoto)
sport- en speldag
Even inloggen op de spelcomputer! (DHfoto)