Den Helder Suns winnen glansrijk van BAL Weert

door

Na de zware nederlaag tegen Donar Groningen afgelopen week werd zaterdagavond BAL uit Weert ontvangen door de Den Helder Suns. In een goed gevulde Sporthal Sportlaan zat de sfeer er gelijk in. De Suns bleven bijna de hele wedstrijd op voorsprong en wisten uiteindelijk met een mooie 95-64 eindstand de wedstrijd te winnen.

De Coach van BAL Weert wordt uiteindelijk van het veld gestuurd

Van het veld gestuurd
Als vanaf het begin had de coach van BAL Weert het aan de stok met de scheidsrechters. Hij ging veelvuldig de discussie aan en stond zelfs bijna neus aan neus met één van de leidsmannen. Uiteindelijk werd hij zelfs van het veld gestuurd.

Goed op dreef
De eerste twee kwarten kon BAL nog meekomen met de Suns maar na de rust was het wel gebeurd. De thuisploeg stond verdedigend zijn mannetje en wist ook scorend de weg naar het netje wel te vinden. De driepunters vlogen er lekker in en elke aanval werd eigenlijk wel benut.

De volgende wedstrijd van de Suns is dinsdag 19 maar in en tegen Leeuwarden. De eerstvolgende thuiswedstrijd is zaterdag 23 maar tegen de New Heroes uit Den Bosch en begint om 19.30 uur in de Sporthal Sportlaan.

Fanatiek begin van de wedstrijd tegen BAL
Coach Peter van Noord houdt zijn team scherp
Concentratie voor een vrije worp bij Ste Harris
Dyon Halman in duel onder de basket van de tegenstander
Blije gezichten bij vlnr Steve Harris, Alex Laurent en Tom Koopman