kindercarnaval

Kindercarnaval bij de Krabbetukkers

door
kindercarnaval
Kaap de goed Hap

Na de uitverkochte zaterdagavond bij carnavalsvereniging De Krabbetukkers was het zondag de beurt aan de kleintjes, kindercarnaval! Prins Edwin I nam, vooraf gegaan door hofkapel De Bloas Poepers, de jeugdprinsen met hun gevolg mee het podium op. Daarmee was het feest geopend en ging de polonaise door Bastion Pierre. Het was gezellig druk met de kleinste carnavalsvierders die zich opperbest vermaakten.

Van suikerspin tot schminken
De krabbetukkers hadden weer alles uit de kast gehaald om er een groot feest van te maken. Er waren springkussens, verschillende spelletjes, suikerspinnen en nog veel meer. Ook Monique van Druppels en Dotjes¬†was aanwezig en al snel stond er een rij van kinderen die graag geschminkt wilden worden. Natuurlijk was er ook aan de inwendige mens gedacht en als vanouds kon je daarvoor terecht bij “Kaap de goede Hap”.