‘De kleine Zeemeermin’ in theater de Kampanje

door

Een kijkje achter de schermen bij Theater de Kampanje is elke keer weer anders. Dit keer waren wij te gast bij kindermusical ‘De kleine Zeemeermin’ met Sita Vermeulen. De sfeer achter schermen was goed. de cast geniet niet alleen op het podium maar ook achter de schermen hebben zij de grootste lol. Dat zij zich één grote familie voelen speelt misschien wel een grote rol in het succes op het podium. Het enthousiasme spat er van af en omdat ze elkaar goed kennen wordt er ook flink wat geïmproviseerd op het podium. Het resulteert in een musical voor het hele gezin waarbij iedereen van jong tot oud regelmatig in een deuk ligt van het lachen.

De kleine Zeemeermin

Deze musical vertelt bekende verhaal maar is gestoken in een nieuw jasje. De basis van het verhaal is hetzelfde maar er zijn wel wat veranderingen in de karakters en zijn er geheel eigen nummer geschreven. Zoals in meerdere musicals van Van Hoorne Entertainment speelt het komische duo Fien en Titus ook nu weer een rol en zorgt voor de nodige hilarische momenten. Achter de schermen was het een drukte van belang dankzij de vele scènewisselingen en het veranderen van kostuums.

Bekijk hier de fotoserie: