Den Helder Suns

Den Helder Suns verliezen spannende pot tegen ZZ Leiden

door
Den Helder Suns
Prima inzet van de Den Helder Suns

Na de zware nederlaag tegen aartsrivaal Den Bosch mochten de Den Helder Suns het zaterdag opnemen tegen ZZ Leiden. De Sporthal Sportlaan was mede door de Valentijns actie goed gevuld. Het publiek kreeg waar voor zijn geld. Misschien niet de best wedstrijd maar spannend werd het wel.

De thuisploeg startte prima en kwam in het eerste kwart op een 15-11 voorsprong. Ook in het tweede kwart gingen de Helderse ploeg prima door maar toen begon ook ZZ Leiden te draaien. De gasten gingen na het tweede kwart met een 25-31 voorsprong de rust in.

In het derde kwart bleef de ploeg van coach Peter van Noord goed ballen en werd het zomaar heel spannend. Uiteindelijk Wist ZZ Leiden de eindstand op 57-68 te brengen. Een overwinning die door de prima inzet van de Suns niet in de schoot van de ploeg uit Leiden werd geworpen.

Zaterdagavond 23 februari spelen de Suns om 19.30 uur een oefenduel tegen Leuven Bears uit Belgiƫ in de Sporthal Sportlaan.