noorderhaaks

Noorderhaaks afgesloten, om te openen!

door

Na lang praten en pech met de aanleg is hij woensdagmiddag dan toch geopend. Noorderhaaks, de nieuwe ontsluiting tussen Den Helder en Julianadorp. Natuurlijk moest hij eerst even afgesloten worden om daarna geopend te kunnen worden. Die opening deed wethouder Heleen Keur met een klap op de knop. Daarmee werd vuurwerk ontstoken en de weg voor geopend verklaard.

noorderhaaks

Vrolijke stoet
Vanaf de richting Den Helder kwam een bonte, vrolijke stoet over het tijdelijk afgesloten wegdeel aan. Color Guards voorop , Kunstzin kwam daar achteraan met een vrolijke noot. Judoka’s van Budocentrum Julianadorp, een treintje met kinderen van kinderopvang de Duinstruiers, figuranten van Ouderwetz en historische auto’s maakten de stoet compleet.

Figurantengroep Ouderwetz
Ouderwetz kwam met figuranten als het forgotten Circus. Een bonte stoet die een groep hardwerkende maar niet meer zo succesvolle circusartiesten uitbeelden. Het gaf de optocht samen met het treintje van het kinderdagverblijf een vrolijke uitstraling.