Den Helder Suns

Den Helder Suns verliezen dik van Den Bosch

door

Gezellig druk in de Sporthal Sportlaan donderdagavond. De Den Helder Suns speelden thuis tegen aartsrivaal New Heroes Den Bosch. Veel schoolkinderen juichten de thuisspelers toe maar dat mocht helaas niet baten. De eindstand van 55-88 liet het verschil goed zien.

In het eerste kwart deden de Den Helder Suns nog prima mee, de laatste drie kwarten liepen de gasten steeds verder weg. Een combinatie van pech met balletjes die tergend langzaam aan de verkeerde kant van de rand van de basket af rolden tot onnodig balverlies.

In de pauze was het druk op het veld, de bezoekende schoolkinderen deden hun schoenen uit en betraden de arena om zelf ook op de basket te schieten. Het was even wachten voor je aan de beurt was.

De volgende wedstrijd spelen de Den Helder Suns uit tegen Feyenoord. Zaterdag 16 februari spelen ze om 19.30 uur thuis tegen ZZ Leiden.