nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen van start

door
nationale voorleesdagen

Burgemeester Koen Schuiling leest voor bij De Driemaster

Afgelopen maandag begonnen de nationale voorleesdagen en deze duren tot 2 februari. De Burgemeester en een aantal Wethouders trapten af op verschillende locaties. Zij lazen daar voor aan kinderen van Peuterspeelzalen en kleuters. Op sommige locaties werd dit gecombineerd met een lekker ontbijt. Lekker knabbelen en luisteren naar en mooi verhaal. Een mooie start van de week!

Nationale voorleesdagen

Burgemeester Koen Schuiling las voor uit het boek “De Kaboutermuts” bij Intergraal Kindercentrum De Driemaster. De kinderen zaten vol aandacht te luisteren. Burgemeester Schuiling hield ze goed bij de les door telkens een opsomming van de dieren in het verhaal met de kinderen te herhalen.

Wethouder Heleen Keur las voor op de mooiste locatie, de bibliotheek in School 7. De kinderen waren speciaal naar de Bieb gekomen en kregen tijdens het voorlezen een lekker ontbijt.