‘Rembrandt’ en ‘van Gogh’ in de Koningstraat

door

Eerder maakte schilder Ap Kooistra al een replica van de Nachtwacht, daar zijn nu de Aardappeleters en Het Joodse bruidje bijgekomen. Ap is bekend geworden door zijn schilderijen van zeegezichten en schepen maar heeft zich ondertussen een hoop andere disciplines aangeleerd. Zo maakt hij in opdracht nu regelmatig schilderijen van honden en portretten van mensen.

Grootmeesters

Een kunstwerk van een grootmeester is hoog gegrepen maar Ap durfde het aan. Inmiddels hangen er drie replica’s van Rembrandt en van Gogh. De schilderijen lijken op het origineel maar met een persoonlijk tintje. Wat ap zelf heeft toegevoegd aan de schilderijen vertelt hij graag zelf. Breng eens een bezoekje, Ap heet u graag welkom in zijn atelier in de Koningstraat!

De Aardappeleters