jutter en ondernemer van het jaar

Jutter en ondernemer van het jaar bekend!

door


Maandagavond was de nieuwjaarsreceptie van de HOV Den Helder en werd
Daniëlle Vaessen verkozen tot ondernemer van het jaar. Vorige week al, werd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Jan Smit verkozen tot de Jutter van het jaar.

Ondernemer van het jaar

Daniëlle Vaessen bekend van Multivlaai en het IJsparadijs opende na de verhuizing van de vlaaientak naar de Beatrixstraat ook een Jamin filiaal. De bedrijven zijn gevestigd in het nieuwe complex “De Hofdame” en mag met recht tot lekkerste winkel van Den Helder worden bestempeld!

ondernemer en jutter van het jaar

Daniëlle Vaessen met haar familie

Jutter van het jaar

Jan Smit is de verkozen tot Jutter van het jaar. Ome Jan is elke dag bezig om van zijn wijk Tuindorp een fijnere wijk te maken. Door zijn aanpak doet hij veel meer dan dat, hij behoort tot het cement van de wijk. Van een bijdrage aan een onbezorgde jeugd tot weer een doel in het leven.

Jutter en ondernemer van het jaar
Jan Smit met zijn familie