kerstmarkt

Sfeervolle kerstmarkt Helderse Vallei

door
kerstmarkt

Het was weer een gezellige sfeervolle kerstmarkt vrijdagavond bij de Helderse Vallei. En dit jaar werkte in tegenstelling tot voorgaande jaren het weer prima mee. Het was koud maar de wind was gaan liggen en dat maakte het aangenaam toeven. Zeker in de buurt van de vuurtjes waar popcorn en brood werd gemaakt. 

De kramen waren rijk gevuld met kerstspullen en ook was er genoeg te proeven en te snaaien. Diverse optreden werden tussendoor gegeven en in de knutselhoek kon van alles gemaakt worden.

Kerstmarkt

kerstmarkt

Er was weer genoeg te zien en te beleven bij deze inmiddels traditionele markt. Een kerststal met levende dieren en zelfs een levende Jozef en Maria. Lopend tussen de schapen was dit een mooi schouwspel om te zien. Ezel Marietje zag het allemaal aan en vond de knuffels die ze veelvuldig kreeg bijzonder aangenaam.

De precieze bezoekersaantallen waren op het moment van schrijven nog niet bekend. Toen om vier uur de markt openging was de parkeerplaats aan de Helderse Vallei al snel gevuld en moesten bezoekers uitwijken naar de nabij gelegen parkeergelegenheid bij Duinoord.

kerstmarkt
Kees Biersteker had ook weer heel wat moois op zijn kraam staan
kerstmarkt
Diverse optredens gedurende de markt
kerstmarkt
Kramen waar genoeg te zien en te kopen was
kerstmarkt
Genoeg te proeven en te snaaien!