dickensmarkt

Gezellige Dickensmarkt Mardiepstraat

door

De winkeliers van de Marsdiepstraat zijn helemaal klaar voor de feestdagen en daarom organiseerden zij woensdag een heuse Dickensmarkt. Er was van alles te doen zoals springkussens en broodjes bakken voor de jeugd. De sfeervolle schaatsbaan en zweefmolen tezamen met allerlei kraampjes vol met kerstspulletjes brachten de sfeer van de kerstdagen helemaal tot leven.

Het Helderse koor A-Meezing zong kerstliedjes en waren volledig in Dickensstijl gekleed. Vanaf negen uur in de ochtend was het gezellig druk. Mede door het bezoek van verschillende scholen die waren uitgenodigd om gratis te komen schaatsen en te springen op de kussens.

Dickensmarkt

De vele kraampjes met kerstartikelen deden goede zaken, zo ook de kraam van de Dierenambulance. Die opbrengst kunnen zij goed gebruiken! Twee rendieren duwden een slee door de straat, best uniek natuurlijk een ritje op een heuse arrenslee. Het draaiorgel speelde gezellige kerstdeuntjes terwijl een ballonartiest prachtige creaties maakte voor de kinderen.