fort fairytale

Fort Fairytale sprookjesachtig leuk!

door

Wie afgelopen zaterdag Fort Kijkduin binnen stapte kwam in een betoverende wereld van fort Fairytale.  Genieten van mooie muziek tijdens het Winnubst “Wondere Wereld” concert. Dansen met Elsa en Anna en nog vele andere figuren uit de sprookjeswereld. Daarna dwalen door het fort en zelfs een heuse snoepfabriek bezoeken! Fort Fairytale was lekker druk, ‘s middag was er geen kaartje meer te krijgen.

Fairytale

Een voorzichtig handje voor de kerstman

Zelfs de kerstman was met twee hulpjes neergestreken in het fort. Hij zat er helemaal klaar voor om met iedereen op de foto te gaan. Veel kinderen lieten die kans niet voorbijgaan, anderen waren zo onder de indruk dat ze een veilige afstand bewaarden! Ook een paar papa’s en mama’s klommen bij de kerstman op schoot, natuurlijk alleen maar om hun kinderen gerust te stellen. 

De foto’s zijn inmiddels klaar en zijn op de pagina van DHfoto gratis te downloaden!

Figurantengroep Ouderwetz

De sprookjes werden ook dit jaar weer gespeeld door leden van de Helderse figurantengroep Ouderwetz. Koning Triton, Ursula, Pipi Langkous, Hans en Grietje, we kwamen ze allemaal tegen. Belle en het beest dwaalden ook rond, Belle kreeg vele knuffels en het beest?  Die deed wijselijk af een toe een stapje achteruit. 

Aan het einde liepen de rattenvangers met fluiten door het fort en vielen alle sprookjesfiguren in slaap. Als makke schaapjes kwamen de kinderen met de fluitisten mee die ze naar de uitgang begeleiden… en ze leefden nog lang….. 

fort fairytale
De rattenvangers brengen de sprookjesfiguren in slaap
De kerstman was nog helemaal niet toe aan een tukkie!
Niemand ontkwam aan de slaapverwekkende klanken