‘Judeska’ in theater de Kampanje

door

Zaterdagavond was Jandino alias ‘Judeska’ te gast in theater de Kampanje. Deze knotsgekke klucht met Judeska in de hoofdrol, speelt zich af in een TBS kliniek. Judeska en haar medespelers zorgde voor een hilarische show die garant stond voor een spetterende avond vol humor. De improvisaties van Judeska zorgde er niet alleen voor dat de hele zaal dubbel lag. Ook de acteurs op het podium konden regelmatig hun lach niet inhouden.

Judeska in de TBS kliniek

Deze klucht draait sinds september in diverse theaters in Nederland. Na meerdere aanvaringen met de wet belandt Judeska in een TBS kliniek. Wat volgt zijn creatieve therapieƫn, groepsgesprekken en agressietraining. Judeska en haar medespelers hebben in een uitverkochte zaal ervoor gezorgd dat bij menig bezoeker de tranen over de wangen biggelde van het lachen!

De soundcheck
De start van de transformatie
Nog even video bellen met het thuisfront
Hilarische momenten tijdens de show
Het was soms lastig om zelf hun lach in te houden!