den helder suns

Den Helder Suns onderuit tegen Windmills

door

Een teleurstellende avond donderdag in de Sporthal Sportlaan. De Den Helder Suns kwamen er niet aan te pas tegen de Dutch Windmills, de gasten uit Dordrecht. Op alle fronten kwamen de Suns tekort. De eerste twee kwarten blijven ze qua punten nog redelijk bij, maar na de rust was het gebeurd, de Helderse ploeg kwam er niet meer aan te pas.

Den Helder Suns

De laatste twee kwarten leek er wel lood in de schoenen van de thuisspelende ploeg te zitten. De bal vond het netje bijna niet meer en ook verdedigend lieten de ploeg uit Den Helder te veel steken vallen. De mannen uit Dordrecht oogden groter, sterker een meer doortastend, dit wisten ze in de scoren dus ook uit te drukken.

den helder suns
Begin van de thuiswedstrijd voor de Den Helder Suns

den helder suns
Den Helder Suns onderuit tegen de Windmills
den helder suns
Inzet van de Windmills was groot
den helder suns
Dunk!
den helder suns
Dunk!
den helder suns
Coach Peter van Noord probeert zijn ploeg op het goede spoor te krijgen
den helder suns
Fietsend de wedstrijd bekijken