marinebrandweer

Consternatie Beatrixstraat bij pensioen Ad Visscher

door

marinebrandweerToeters en bellen maandagochtend van de Marinebrandweer in de Beatrixstraat, waar is de brand? Gelukkig geen brand,  als een marine brandweerman met pensioen gaat wordt hij traditiegetrouw thuis opgehaald door zijn collega’s voor zijn laatste werkdag. Daar wordt wel werk van gemaakt, zo ook deze keer. Een vrachtwagen werd opgetuigd als heus tropisch eiland inclusief Caribische klanken, en dat heeft alles te maken met de grootste hobby van de pensionado Ad Visscher, duiken.

Marinebrandweer

In 1978 begon Visscher als brandweerduiker bij de marine en dat is altijd ook één van zijn grootste hobby’s gebleven. Zijn carrière eindigt hij als plaatsvervangend ploegchef op de Nieuwe Haven. Ad is ook sportinstructeur bij BodyFit en daar heeft hij nog geen plannen om met pensioen te gaan. Zijn collega’s geven aan hem te gaan missen als “zeer gedreven en sportieve collega”.